(Top)sportfysiotherapie

Bewegen is gezond en het is belangrijk dat iedereen voldoende actief is en blijft. Dit kan zijn als topsporter, recreatiesporter of met een chronische aandoening. Als specialist op het gebied van het bewegend functioneren spelen wij hier als Fytac Meppel een belangrijke rol in.

Fytac Meppel behandelt:

  • Topsporters van Olympisch niveau
  • Topsporters met een A-status van NOC*NSF
  • Sporters van recreatief niveau
  • Beginnende sporters
  • Talentvolle jeugdsporters

De therapie bij een sportfysiotherapeut is bedoeld om de klachten te herstellen waar u door getroffen bent en om daarnaast de conditie die u al heeft vast te houden. Op deze manier kunt u zo snel mogelijk uw sport hervatten zoals u gewend was. 

Naast het behandelen van sporters die weer willen deelnemen aan hun sportbeoefening is het ook mogelijk om bij Fytac Meppel te beginnen met sport- en beweegactiviteiten. Fytac Meppel heeft goede contacten met uw huisarts, medisch specialist of sportarts. Daarnaast onderhoudt de fysiotherapiepraktijk goede contacten met locale sportverenigingen en sportbonden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om bij Fytac Meppel te worden geholpen op het gebied van sport gerelateerde klachten dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze fysiotherapiepraktijk.

direct_aanmelden_blauw.png