Specialismen

Fytac Meppel stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de behandeling. Dit doen wij niet alleen door voor goed contact te zorgen met patiënten, verwijzers en andere zorgverleners, maar ook door te investeren in specialismen binnen de fysiotherapie.

De fysiotherapeutische zorg is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. Deze ontwikkeling heeft voor een deel te maken met de toegenomen wetenschappelijke kennis op het gebied van de fysiotherapie. Hierdoor is er meer bekend over de behandelmogelijkheden voor uiteenlopende aandoeningen en klachten op het gebied van het bewegend functioneren. 

Naast de verschillende specialismen binnen de fysiotherapie blijft de algemeen fysiotherapeut nog steeds een belangrijke rol vervullen in de fysiotherapiepraktijk. In tegenstelling tot een gespecialiseerd fysiotherapeut is de algemeen fysiotherapeut breed georiënteerd, waardoor hij of zij kennis heeft op uiteenlopende gebieden. Hierdoor is het voor een algemeen fysiotherapeut mogelijk om veel verschillende aandoeningen te behandelen. 

Indien een specialistische behandeling gewenst is, bijvoorbeeld vanwege de complexiteit van een aandoening, dan wordt de expertise van een gespecialiseerd fysiotherapeut gevraagd. Binnen Kocks en Bentem zijn fysiotherapeuten werkzaam die zich op de volgende gebieden hebben verdiept:

Mocht u meer willen weten over de behandelmogelijkheden bij Fytac Meppel dan kunt u gerust contact opnemen met onze fysiotherapiepraktijk.

direct_aanmelden_blauw.png