Gezondheidscentrum De Reest

Kocks en Bentem Fysiotherapie heeft naast de hoofdlocatie in Gezondheidscentrum De Commissaris ook een uitgebreide locatie in Gezondheidscentrum De Reest in Meppel. Deze locatie is gevestigd in de zijvleugel van woon-zorgcentrum Reestoord. Op deze locatie zijn naast Kocks en Bentem Fysiotherapie ook andere paramedische disciplines gevestigd.

Op locatie Reestoord zijn dezelfde behandelmogelijkheden als op onze hoofdlocatie in Gezondheidscentrum De Commissaris, zoals:

Locatie De Reest biedt in het bijzonder behandelmogelijkheden voor fysiotherapie op het gebied van geriatrie/ouderenzorg. De praktijk is vanuit woon-zorgcentrum Reestoord makkelijk te bereiken, omdat wij in hetzelfde pand zijn gevestigd. Op deze manier is het mogelijk om in eerste instantie fysiotherapie aan huis te krijgen en om vervolgens zelfstandig naar de praktijk te komen voor eventuele oefentherapie.

Op locatie De Reest is een geriatrie fysiotherapeute werkzaam. Dit is een fysiotherapeut die zich door middel van een vervolgstudie volledig heeft gericht op het behandelen en begeleiden van ouderen met complexe problematiek. Zij heeft uitgebreide kennis en ervaring om samen met u te werken aan uw herstel.

Heeft u vragen over de behandelmogelijkheden in locatie De Reest of wilt u zich aanmelden dan kunt u direct contact opnemen met onze fysiotherapiepraktijk.

direct_aanmelden_knop.png