Gezondheidscentrum De Commissaris

Kocks en Bentem Fysiotherapie heeft sinds 2008 zijn hoofdlocatie in Gezondheidscentrum De Commissaris gevestigd. Gezondheidscentrum De Commissaris is in 2008 gestart in het gebouw waar voorheen woonstichting Woonconcept was gevestigd. Op deze locatie zijn meerdere medische en paramedische instellingen gevestigd, zoals:

Doordat er verschillende zorgverleners bij elkaar in één pand werkzaam zijn is het op een eenvoudige manier mogelijk om de zorg op elkaar af te stemmen. Op deze manier kunt u optimale zorg verwachten van een zorgverlener in Gezondheidscentrum De Commissaris. Vanzelfsprekend zal eventueel overleg over de behandeling altijd in samenspraak gaan met de patiënt.

In Gezondheidscentrum De Commissaris heeft Kocks en Bentem Fysiotherapie alle mogelijke middelen om u zo optimaal mogelijk te behandelen. Onze praktijk beschikt over 4 behandelkamers en een ruime oefenruimte met douchegelegenheid. Het allerbelangrijkste is echter de kwaliteit van de geleverde fysiotherapeutische zorg. Kocks en Bentem bestaat uit een team van fysiotherapeuten met uitgebreide ervaring en specialistische kennis op het gebied van:

Mocht u geïnteresseerd zijn in de behandelmogelijkheden bij Kocks en Bentem Fysiotherapie in Gezondheidscentrum De Commissaris in Meppel dan kunt u contact opnemen met onze fysiotherapiepraktijk.

direct_aanmelden_knop.png