Behandeling

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een eventuele behandeling bij Kocks en Bentem Fysiotherapie na verwijzing van uw huisarts of medisch specialist, maar ook zonder verwijzing (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). 

Wanneer u komt voor de eerste afspraak mag u in ieder geval het volgende meenemen:

  • Verwijzing (indien van toepassing)
  • Verzekeringsbewijs
  • Identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart)
  • Handdoek 

Wij verzoeken u om zich, indien u in de Commissaris onder behandeling bent, 10 min voor de eerste behandeling te melden bij het secretariaat (zie openingstijden) om uw administratieve gegevens door te geven. 

Indien u zonder verwijzing komt zal er een korte screening plaatsvinden om te beoordelen of uw klacht in aanmerking komt voor fysiotherapeutische behandeling. 

In sommige gevallen is er geen fysiotherapeutische behandeling nodig, of wordt u geadviseerd om contact op te nemen met uw huisarts. Er wordt altijd een verslag gemaakt van de screening . Deze wordt, indien u toestemming geeft, verstuurd naar uw huisarts.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie willen over de behandelmogelijkheden dan kunt u altijd bellen met onze fysiotherapiepraktijk of contact opnemen via het contactformulier.